qoqon zakelijk woonklaar

Woonklaar

Ontdek Qoqon Woonklaar

Naast studiobegeleiding voor keukens, sanitair en tegels bieden wij ook Woonklaar kopen aan. Voor iedereen die een nieuwe woning heeft gekocht of een bestaande woning wil renoveren, zonder daar zelf veel energie in te hoeven steken.

Hoe werkt Woonklaar kopen?

Onze adviseur neemt de tekeningen van de woning goed door met de opdrachtgever (klant). Op basis van de besproken informatie kan de adviseur een beeld van de mogelijkheden schetsen voor afbouw. Dit kan bestaan uit onderstaande onderdelen:

Desgewenst kunnen wij de woning van de opdrachtgever helemaal afgewerkt opleveren.

Desgewenst kunnen wij de woning van de opdrachtgever helemaal afgewerkt opleveren.

Hoe doen wij dit?

Met de opdrachtgever stemmen wij de wensen af. Deze verwerken wij tot een offerte en plan van uitvoering. Na akkoord en de controleafspraak, waarin wij in de woning alle maatvoeringen en wensen nalopen, levert de opdrachtgever de sleutel bij ons in. Via ons netwerk van professionele timmerlieden, parketteurs, afbouwpartners, monteurs, stoffeerders en interieurstylisten zorgen wij dat de woning helemaal woonklaar wordt gemaakt binnen de afgesproken periode. De opdrachtgever hoeft nergens naar om te kijken. (Dit mag natuurlijk wel, de opdrachtgever is van harte welkom om het proces te volgen.)

Naar aanleiding van de gekozen opties, maken we vanuit Qoqon een bouwset waarin alles netjes is uitgewerkt en voor een ieder alles duidelijk is wat er verwacht wordt. In de bouwset wordt vermeld welke keuzes er gemaakt zijn, dit alles inclusief benodigde tekeningen.

Zodra alle werkzaamheden gedaan zijn, wordt alles nog netjes schoongemaakt en de woning wordt woonklaar opgeleverd. De opdrachtgever kan nu de woning inrichten en maken tot een thuis.

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

Wij zijn continu op zoek naar partners om ons netwerk mee uit te breiden. Ben jij een professional en zie jij een samenwerking wel zitten? Neem contact op!

De voordelen van een partnership: