Qoqon Woonklaar

pexels-blue-bird-7217830

17 juni '21

Heb je een nieuwe woning gekocht of is het tijd om jouw huidige woning te gaan verbouwen, maar heb jij twee linker handen, houd je niet van klussen of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Dan is ‘Woonklaar kopen’ wellicht iets voor jou. Met deze service maken wij jouw woning klaar voor de verhuizing! En dan bedoelen we ook echt hélemaal klaar. Van vloer- en wandafwerking tot het monteren van jouw raamdecoratie, wij regelen het voor je.

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in onze Woonklaar kopen service? Dan maken wij graag een afspraak om samen met jou de tekeningen van jouw woning door te nemen. Zo krijgt onze adviseur direct een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw woonruimtes. Na het in kaart brengen van de mogelijkheden komt het leukste deel. Samen met jouw adviseur ga jij op zoek naar jouw ideale vloer- en wandafwerkingen, deuren en/of zonweringen. Indien gewenst brengt hij of zij jou volledig op de hoogte van de nieuwste trends en populaire keuzes. De adviseur neemt hierbij ook altijd praktische oogpunten in overweging, zodat jij een gedegen keuze kunt maken en lang plezier zult hebben van jouw thuis.

Als het gesprek rond is en alle keuzes zijn gemaakt, zul je van de adviseur een offerte ontvangen waarin duidelijk omschreven staat wat er aan werkzaamheden plaats zal vinden en wat de afwerkingsopties zullen kosten.

Planning en uitvoering

Als alle keuzes definitief zijn kunnen wij starten met plannen. In het geval van nieuwbouw, sluiten we de planning zo goed mogelijk aan op de oplevering van jouw woning, zodat jij zo snel mogelijk van je nieuwe woning kan genieten. Kort nadat jij de sleutels van jouw woning hebt ontvangen zal er nog een afspraak plaatsvinden in de woning, waar we verschillende metingen doen en de werkzaamheden nogmaals bespreken. Als alles in orde is, ontvangen wij graag een sleutel en kunnen we aan de slag!

Wij gaan het hele proces invulling geven. Hierbij doen wij beroep op ons netwerk van vakbekwame timmerlieden, schilders, behangers, parketteurs, monteurs, afbouwpartners, stoffeerders en interieurstylisten. Jouw woning zal door hen helemaal Woonklaar gemaakt worden, zonder dat jij hier zelf naar hoeft om te kijken. (Dat mag natuurlijk wel, je bent van harte welkom af en toe een kijkje te nemen!)

Oplevering

Zodra alle werkzaamheden gedaan zijn, wordt alles nog netjes schoongemaakt. Wij leveren jouw woning dus écht helemaal instapklaar op. Jij hoeft alleen nog maar de verhuisdozen uit te pakken.

Vragen of interesse in Woonklaar kopen?

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht waar wij partner van zijn? Dan nemen wij vanzelf contact met jou op om een afspraak te maken. Je kunt op dat moment aangeven interesse te hebben en wij zorgen dat wij goed voorbereid zijn op jouw komst naar de studio. Heb jij bestaande bouw gekocht of is jouw huidige woning toe aan renovatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of 088 – 35 25 00.