Qoqon koperskeus

qoqon zakelijk kopersbegeleiding

2 juli '21

Qoqon Koperskeus – Altijd de juiste informatie

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt ontzettend veel kijken. Ondanks dat het een hele leuke gebeurtenis is, komt er ook veel op je af. Al vóór en tijdens de bouw moeten er een hoop belangrijke keuzes gemaakt worden die van grote invloed zijn op jouw uiteindelijke woongeluk. En bij keuzes maken komt vaak keuzestress om de hoek kijken. Vooral bij grote keuzes als deze. Maar dat hoeft niet! Want met onze Koperskeus service helpen wij jou met het maken van weloverwogen beslissingen, zodat jij zeker bent van jouw zaak en zonder stress jouw woning kunt optimaliseren.

Wat is Koperskeus?

Koperskeus draait voornamelijk om het verstrekken van informatie. Samen met de kopersbegeleider verken je jouw wensen en bekijken wij samen of dit aansluit met de mogelijkheden voor jouw nieuwe woning. Hierbij wordt wet- en regelgeving, technische haalbaarheid en budget in overweging genomen. Wij stellen je op de hoogte van de consequenties voor het bouwproces en de kosten van elke keuze die jij maakt.

De kopersbegeleider fungeert naast adviseur ook als jouw persoonlijke contactpersoon. Aan hem of haar kun je al jouw vragen stellen. Tevens bewaakt jouw kopersbegeleider het proces en de sluitingstermijnen, zodat alles volgens planning gaat.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil jij graag alles tot in de puntjes weten, voordat jij overgaat op het maken van beslissingen? Dan is deze service vast en zeker iets voor jou. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met jou op.