Qoqon Kopersbegeleiding: Altijd de juiste informatie.

qoqon zakelijk kopersbegeleiding

Qoqon Kopersbegeleiding– Altijd de juiste informatie

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt ontzettend veel kijken. Ondanks dat het een hele leuke gebeurtenis is, komt er ook veel op de kopers af. Al voor de start van de bouw moeten zij veel belangrijke keuzes maken die van invloed zijn op hun uiteindelijke woongeluk. Bij het maken van deze keuzes komt stress en twijfel vaak om de hoek kijken. Maar dat hoeft niet! Ga een samenwerking aan met Qoqon Koperskeus en wij begeleiden het keuzetraject voor de kopers van de woningen uit jouw nieuwbouwproject.

Koperskeus is er voor bouwbedrijven, aannemers & projectontwikkelaars die klanten, samenwerkingspartijen en zichzelf graag willen ontzorgen door de communicatie en planning via één partij te laten verlopen tot aan de oplevering van de woning.

Wat doet de Kopersbegeleider?

Kopersbegeleiding draait voornamelijk om het verstrekken van informatie. De kopersbegeleider inventariseert gezamenlijk met de klant zijn of haar wensen. De begeleider beoordeelt vervolgens de haalbaarheid en wat elke wens voor consequenties heeft voor de koper. Bij deze beoordeling worden de volgende factoren met de koper overlegd:

Op basis van deze informatie kunnen kopers weloverwogen keuzes maken waar zij helemaal achter staan, zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele onvoorziene omstandigheden of kosten.

Naast de rol van adviseur, vervult de kopersbegeleider ook de rol van contactpersoon, zodat de koper maar met één partij hoeft te schakelen. Ook voor vragen kunnen de kopers bij hun begeleider terecht. De kopers worden consequent en uniform geïnformeerd. Daarnaast bewaakt de kopersbegeleider de planning en de sluitingstermijnen, zodat de koper ervan op aan kan dat alles volgens planning gaat. Kortom: De koper ervaart alle lusten van het kopen van een nieuwbouwwoning. Zowel jij als de kopers worden ontzorgd.

 

Voor wie is Koperskeus?

Koperskeus is er voor bouwbedrijven, aannemers & projectontwikkelaars die klanten, samenwerkingspartijen en zichzelf graag willen ontzorgen door de communicatie en planning via één partij te laten verlopen tot aan de oplevering van de woning. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen contact met jou op.