qoqon zakelijk diensten

Diensten

Wat kunnen wij voor jou en jouw klanten betekenen?

Qoqon is er niet alleen voor particulieren. Bij Qoqon zijn we het gewend om samen te werken met bouw- en klusbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars. Benieuwd naar onze diensten?

qoqon zakelijk studiobegeleiding

Studio-
begeleiding

Qoqon begeleidt jaarlijks vele klanten in het aankooptraject van hun keuken of badkamer via nieuwbouwprojecten of via installateurs of aannemers uit ons netwerk.

Onze keuken- en sanitair-experts hebben product- en materiaalkennis en weten wat er speelt in de markt. Kleine en grote projecten, nieuwbouw en renovatie: jouw klant kan voor het studiotraject bij ons terecht.

Als je vakpartner wordt bij Qoqon, maken wij de ø-offertes, ø-tekeningen, offertes en tekeningen. Deze leveren wij compleet aan jou aan. Zo weet je zeker dat jij aan de slag kunt met het realiseren van een gedegen plan.

Meer weten over wat Qoqon studiobegeleiding jou en jouw klanten op kan leveren? Lees alles over ons vakpartnerschap.

Vakpartnerschap
qoqon zakelijk kopersbegeleiding

Kopers-
begeleiding

Naast het keuzetraject voor keukens & sanitair kan Qoqon kopers ook begeleiden gedurende het hele proces tot en met oplevering van de woning. Benieuwd hoe wij dat doen en wat dat jou kan opleveren?

Lees meer over kopersbegeleiding
qoqon zakelijk woonklaar

Woonklaar

Ook ná oplevering biedt Qoqon begeleiding aan kopers. Wij helpen hen met het coördineren van de afbouwwerkzaamheden en leveren de woning instapklaar op aan de koper. Van vloer- en wandafwerking tot het monteren van raamdecoratie, niets is ons te gek.

Woonklaar