print_adobergb_20210122_qoqon_b2a0529

Verkoopadviseur sanitair

Uren : 32 - 40
Standplaats : Amersfoort
Werkniveau : MBO
Instapniveau : MBO

Jouw baan als Verkoopadviseur  

Als verkoopadviseur bij Qoqon help jij klanten bij het inrichten van een nieuwe badkamer en/of toilet. Jij vertaalt de wensen van klanten naar mooie ontwerpen en geeft advies op maat. Zo weet je iedere klant naar tevredenheid te helpen en juiste verkopen te sluiten. Heb je nog geen ervaring met het verkopen van sanitair? Geen enkel probleem. Alle benodigde kennis en ervaring leer je bij ons uit de praktijk.

Je komt te werken in onze studio in Amersfoort. En je staat er niet alleen voor. In de studio werk je nauw samen met je collega’s. Daarbij word je ondersteund door het backoffice team in Ermelo. Samen helpen jullie de klanten van Qoqon bij het verkrijgen van de perfecte badkamer.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je start met een goede kop koffie of thee in onze studio in Ermelo. Vervolgens bespreek je de dag met je collega verkoopadviseurs.

Een belangrijke afspraak in jouw agenda is met Klaas en Anne. Zij zijn naar jou doorgestuurd door hun aannemer. Klaas en Anne hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen de badkamer anders inrichten dan de standaard. Op basis van hun wensen maak jij een nieuwe 3D tekening en offerte. Ook geef je advies over wat technisch wel en niet mogelijk is. Door jouw inzet weten Klaas en Anne precies hoe hun nieuwe badkamer eruitziet. Zij gaan met een grote glimlach weer naar huis. En daar doe jij het voor.

Na afloop geef je de aannemer een update en stuur je een nieuwe offerte op. De dag is verder gevuld met allerlei werkzaamheden in de studio. Van het helpen van binnenlopende klanten tot het op orde brengen van de studio.

Wie zijn wij

Bij Qoqon laten we woonwensen in vervulling gaan. Dat doen we vanuit 4 moderne keuken en badkamer studio’s waar we bijzondere merken presenteren. Het vervullen van de woonwens van de klant staat bij ons centraal. Daar werken we hard aan met elkaar. Ieder traject maken we persoonlijk en iedere klant gaat ons aan het hart. Vol enthousiasme en in hechte teams werken we aan het mooiste resultaat. Dat is werken bij Qoqon.

Qoqon maakt onderdeel uit van DSG (De Stiho Groep). Met de formules Stiho, Giebels, Baars & Bloemhoff, Qoqon en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, advies en inspiratie. Bij DSG vinden we het belangrijk dat iedereen tot zijn recht komt en kan doen waar hij of zij goed in is.

Wij bieden jou

Wij bieden een werkplek waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een plek waar jouw inzet direct bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Voor deze fulltime baan kan je rekenen op:

Wie ben jij?

Met jouw energie weet je anderen gemakkelijk te overtuigen. Jij houdt er niet van om stil te staan en wil jezelf graag verder ontwikkelen. Ook heb jij:

Solliciteer!

Bouw jij graag mee aan de ontwikkeling van Qoqon? Reageer dan via het formulier onderaan de pagina.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anton Graauwmans via agraauwmans@qoqon.nl of 06 – 23247504

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.