20212626_qoqon_hch-045-3e4a2321

Digital Marketeer

Uren : 32 - 40
Standplaats : Midden NL
Werkniveau : MBO+
Instapniveau : MBO+

Digital Marketeer

Intro DSG

Met meer dan 1000 medewerkers is DSG de drijvende kracht achter succesvolle groothandels voor professionele bouwers. Met de formules Stiho, Giebels, Qoqon, Baars & Bloemhoff en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Kortom een stoer en ook heel Nederlands bedrijf. Meer informatie kun je lezen via https://dsg.eu

Intro Qoqon

Qoqon is een jong merk met lange geschiedenis. In 2019 bundelden drie familiebedrijven hun krachten: DSG, Bouwcenter De Zeeuw en Bouwcenter Filippo. Een mooi moment op een frisse start te maken met de showrooms, waarvan sommige al tientallen jaren bestaan. Het resultaat: een nieuw merk, eigentijdse keuken en badkamer studio’s en experts met jarenlange ervaring in het vak. Qoqon is de nieuwste formule binnen DSG, zie www.qoqon.nl

Marketeer

Bij Qoqon weten zij hoe belangrijk thuis is. Qoqon helpt klanten graag hun ideale thuis te creëren door droomkeukens en -badkamers te realiseren. Als Digital Lead ligt de focus op het verder brengen van Qoqon naar een meer digitale wereld. De ambitie ligt er om Qoqon sterker online te vertegenwoordigen in zowel klantbeleving als productaanbod.

Ook wil Qoqon de huidige software die gebruikt wordt om keukens en badkamers te ontwerpen verder optimaliseren. Qoqon zoekt een echte digitale duizendpoot die het systeem zich snel eigen kan maken. Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer, de vragen vanuit de medewerkers en het verder ontwikkelen van het programma. Dit alles voor een perfecte werknemer- én klantbeleving.

De Digital Lead is verantwoordelijk voor:

Functievereisten

Wat breng je als Digital Lead mee? 

Om Qoqon naar een hoger level te brengen heb je een stevige persoonlijkheid waarbij je besluitvaardig en resultaatgericht bent, maar ook gemakkelijk naar de mensgerichte kant kan schakelen. Als Digital Lead bij Qoqon ben je te vinden op de vestigingen in Amersfoort, Ermelo, Deventer, Nijmegen en Poeldijk. Bij voorkeur ben je woonachtig in Midden-Nederland, maar thuiswerken hoort er in deze functie absoluut bij. Het is immers een digitale functie.

Aanbod Qoqon

Wij bouwen aan een goede en degelijke formule en jij staat aan het begin hiervan. In deze reis kijken wij goed naar de talenten binnen Qoqon en DSG. Kernwaarden binnen ons familiebedrijf is er samen voor gaan, respect voor de ander en met energie en klantgerichtheid werken. Je kunt het verschil maken in je eigen professie en dit uitdragen. Je komt terecht bij een gezellig, ambitieus en gezond familiebedrijf waar je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Wij besteden hier gericht aandacht aan in tijd en geld. Samen succes boeken, is ons motto. Elkaar helpen als het even tegen zit en oog hebben voor balans werk en privé is waar je in terecht komt. Je hebt naast je 25 vakantiedagen ook 12 extra (ATV) dagen. Alle werknemers zijn aandeelhouders, jij dus ook.

Je salaris is prima in orde, en je krijgt uiteraard een laptop van de zaak. Verder hebben wij een goed fietsenplan, personeelspas voor korting bij al onze vestigingen en kun je meegaan met onze bouwreizen die wij jaarlijks organiseren met Habitat for Humanity.

Geïnteresseerd? solliciteer direct via het onderstaande formulier of mail naar mkrol2@dsgdiensten.nl

Vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je
bellen, appen of e-mailen naar Martijn Krol

Telefoon Email