werken bij qoqon

Backofficemedewerker

Uren : 32 uur
Standplaats : Ermelo
Werkniveau : MBO+
Instapniveau : MBO

Wij zijn DSG

Werken met onze handen. Werken met ons brein. Met het hart op de juiste plek. Dat is wat we doen bij DSG. Met volle passie, iedere dag weer. De beste werkgever in de branche willen we zijn door vol te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Beste werkgever is bij ons zo gedefinieerd:

“Als je werkzame leven voorbij is en je kijkt terug op je loopbaan, dan willen we dat de tijd bij DSG de beste tijd is uit je werkzame leven.”

Met de formules Stiho, Giebels, Baars & Bloemhoff, Broeinest, Qoqon en Bouwmaat bedienen we verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Je komt werken bij een stoer en divers Nederlands familiebedrijf.

Dit betekent werken bij Qoqon

Werken bij Qoqon keuken & badkamer studio betekent werken in een jonge en dynamische organisatie met bevlogen medewerkers. Samen zetten wij ons in om mensen te voorzien van de ideale woonoplossing. Of het nu om een complete keuken of badkamer gaat of een nieuwe binnendeur, je vindt het bij Qoqon. Naast producten leveren wij ook diensten. Van montage van een keuken of badkamer tot en met het geheel instapklaar maken van woningen. Wij regelen het! Kom je werken bij Qoqon, dan kom je terecht in een team waar we samen het maximale halen uit elkaar. Zo brengen we Qoqon samen continu tot een hoger niveau en kunnen we onze klant steeds beter bedienen. Want daar doen we het voor.

Kern van de functie 

Je controleert de order en de bijbehorende tekeningen en corrigeert deze daar waar nodig. Je verzamelt alle relevante informatie en bent verantwoordelijk voor het bestellen en op tijd binnenkomen van de producten. Je zorgt ervoor dat het opleverrapport ondertekend retour komt. De orderverwerker heeft veel contact met de verkoopadviseurs uit de showroom, de klanten en de leveranciers.

Dit zit er voor jou in 

Je krijgt een werkplek waar je de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent. Waar jouw werk een impact heeft op de groei van onze organisatie. Verder kun je rekenen op: 

Jij wil deze baan omdat…

Qoqon is een jonge organisatie, vol in ontwikkeling. Daar moet je bij passen! Bouwen aan een jong merk in ontwikkeling trekt jou aan, dit is de trigger voor jou om te solliciteren. Je vindt het geweldig dat nog niet alles ‘in beton gegoten is’. Met jouw positieve energie laat je een prettige indruk achter! Stil zitten is niet jouw ding, jij houdt van aanpakken! Je wil jezelf graag verder ontwikkelen. Ook ben jij:

Bouw mee aan de ontwikkeling van jezelf en dat van DSG

Eenmaal binnen bij ons is het goed vertoeven. Medewerkers blijven bij graag bij ons werken. Wil je dat ook? Vul het sollicitatieformulier onderaan de pagina in. Wil je direct meer weten? Stuur dan een appje of bel naar Lisa Verdoorn, recruiter Qoqon, 0625063583.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn al voorzien.