Onder de Toren

Wonen in het groene dorpshart

mdb3d_2201_hoe_groessen_final_view04
Keukenaanbieding
Sanitair
Tegels
Bekijk de brochure

Aan de rand van Groessen, vlakbij de dorpskern, komt een nieuwe groene woonwijk: Onder de Toren. Omringd door landerijen en imposante bomen is het hier prachtig wonen met alle dorpse voorzieningen bij de hand.


Niet alleen de omgeving, maar ook de binnenkant van jouw woning is van groot belang. Daarom worden de woningen voorzien van luxe sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je in en om jouw woning optimaal genieten. Voor de keuken hebben wij aantrekkelijke projectaanbieding waar jij als koper van een woning in Onder de Toren van kunt profiteren.
Ben je benieuwd naar de voorzieningen in jouw woning en de mogelijkheden? Lees snel verder!

seb – recht

Keuken vanaf €4950,-*

Binnen de projectaanbieding voor ‘Onder de Toren’ heb je de keuze uit verschillende fronten in houtdessins en effen kleuren. Ook kan er gekozen worden uit 80 verschillende dessins en kleuren voor het kunststof werkblad. Zo kun je de keuken laten aansluiten op jouw persoonlijke stijl en wens, zonder extra kosten.

Tegen een extra voordelige meerprijs kun je de projectkeuken in bijvoorbeeld een hoekopstelling of eiland opstelling laten uitvoeren. Of ontdek het gehele assortiment in onze studio en ontwerp jouw ideale keuken. Jouw adviseur helpt graag de mogelijkheden voor jouw woning te verkennen.

*Inclusief BTW en montage, exclusief eventuele aanpassingen in het leidingwerk.