Over ons

Een jong merk met een lange geschiedenis.

Qoqon is een jong merk met een lange geschiedenis. Hoe dat zit? In 2019 bundelden drie familiebedrijven hun krachten: DSG, Bouwcenter De Zeeuw en Bouwcenter Filippo. Een mooi moment om een frisse start te maken met de showrooms, waarvan sommige al tientallen jaren bestaan. Het resultaat: een nieuw merk, eigentijdse keuken & badkamer studio’s en experts met jarenlange ervaring in het vak.

Bij Qoqon weten wij hoe belangrijk thuis is. Een plek die helemaal van jou is.

Bij Qoqon weten wij hoe belangrijk thuis is. Een plek die helemaal van jou is. Waar je in alle rust opstaat. Of juist midden in de hectiek van je drukke gezin valt. Waar je jezelf trakteert op een kop thee en een goed boek. Thuis is jouw plek om herinneringen te creëren. Waar je je familie en vrienden ontvangt en waar je helemaal jezelf bent. Wij helpen jou graag om jouw ideale thuis te creëren. Een thuis dat past bij jouw leven.

Bij Qoqon doen we meer dan keukens en badkamers verkopen. We denken bijvoorbeeld graag mee over een slimme inrichting van je keuken. Of wat er mogelijk is als je grootse spadromen hebt voor je mini-badkamer. Samen halen we het maximale uit jouw ruimte.

Een nieuwe keuken of badkamer en tegels kiezen is het leukste wat er is! In onze studio’s kun je eindeloos inspiratie opdoen. Van knus en landelijk tot stoer en industrieel en alles daartussenin kun je bij Qoqon terecht.