next125

qoqon keuken merk next125

Net als de Bauhaus-leer concentreert next125 zich op het essentiële: Belijning, vorm en kleur. Authentieke materialen en tijdloos design worden gecombineerd tot zowel puristische als functionele keukens. De basisprincipes en filosofie van next125 werpen bij elk ontwerp haar vruchten af.

Precisie, elegantie, creativiteit, reductie, functie, emotie en technologie, dat zijn de basisprincipes van next125.

Design

Het Bauhaus-design leidt zowel in de architectuur als in het industriële design tot tijdloosheid. Door strakke randen en ingetogen vormen biedt next125 veel planningsvrijheid en ruimte voor meer individualiteit. De klassieke en tijdloze elementen van next125 kunnen geheel naar eigen behoefte en smaak tot een persoonlijke eenheid van kunst en techniek worden samengesteld.

De functie bepaalt de vorm. 

Esthetiek is slechts één van de pijlers van next125. Een andere filosofie die het keukenmerk hanteert is  ‘De functie bepaalt de vorm.’ De esthetiek van de keuken dient naadloos aan te sluiten op de functie en vice versa. Dit is ook zeker terug te zien in de kwaliteit en de mate van doordachtheid in de elementen van next125. Ontdek next125 in onze studio!

 

De vijf inspiratieve pijlers van next125 zijn design, functie, innovatie, kleur en vorm.

Bezoek de website en laat je inspireren door next125.