Keller

keller keuken nautical navy

Al meer dan 85 jaar maakt Keller keukens vanuit hun fabriek in Bergen op Zoom. Lekker lokaal dus! Met ruim 85 jaar ervaring staat Keller garant voor vakmanschap. Keukens van Keller worden lokaal geproduceerd, met zorg en aandacht voor mens en milieu. Dat maakt de keukens van Keller nóg mooier!

Welke keuken staat er straks in jouw woning?

Keller biedt keukens in vier woonstijlen: Modern, klassiek, landelijk en industrieel. Zo past er in elk interieur een keuken van Keller. Kies voor modern, met strak en tijdloos design en grafisch lijnenspel of ga voor een statige, elegante keuken uitgevoerd in klassieke stijl. Liever landelijk, geïnspireerd door het buitenleven met natuurlijke materialen, zachte en warme kleuren? Of kies je toch voor het stoere uiterlijk dat een robuuste, industriële keuken met zich meebrengt? Met Keller zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ontdek Keller online

Even online oriënteren naar Keller keukens kan op de website van Keller. Hier lees je meer over hoe je jouw persoonlijke keuken realiseert.

Ontdek Keller bij Qoqon

Je vindt Keller in onze studio’s in Amersfoort, Ermelo en Nijmegen. Kom gerust langs om je te laten inspireren door het aanbod van Keller en onze andere keukenmerken. Wil je graag advies van een van onze keukenexperts? Dan verzoeken we je een afspraak te maken, zodat je er zeker van bent dat er een adviseur beschikbaar is.