Geberit

2020 bathroom 2_h1_geberit aquaclean tuma_bigview

Geberit is een toonaangevend en inspirerend merk. Met een breed assortiment is er voor iedereen een oplossing. Met passie voor design en technologie wil Geberit mensen over de hele wereld inspireren. Door bijna 150 jaar ervaring, zijn hun producten niet alleen mooi om naar te kijken maar ze maken het leven gemakkelijker en comfortabeler.

Geberit producten zijn een perfecte balans van elegant design en uitstekende functionaliteit. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en gebruiken en daarnaast verhogen ze het comfort. De producten zijn gemaakt van fijne en duurzame materialen.

Design Meets Function met Geberit; de producten zijn niet alleen mooi om naar te kijken maar maken het leven ook gemakkelijker en comfortabeler.

Voor elk toilet is een geschikt spoelsysteem en een bijbehorende drukplaat verkrijgbaar. Naast de standaard inbouwreservoirs zijn er bijvoorbeeld ruimtebesparende reservoirs of spoelystemen voor in de hoek. En voor elke leefstijl heeft Geberit een voorziening. Wat denk je bijvoorbeeld van een gelijkvloerse douchebak of comfortabele douchetoilet? Daarnaast biedt Geberit tal van keuze in kleuren en uitvoeringen. Welke woonstijl of welk budget jij ook hebt, Met Geberit ben je verzekerd van goed en duurzaam sanitair.

Meer lezen over Geberit? Bezoek hun website.