20212626_qoqon_hch-003-3e4a2031

Boek je bezoek

Boek jouw bezoek via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum en tijd vast te stellen voor jouw persoonlijke adviesgesprek(ken). We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen in onze studio, onze adviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw woonwens.

Wil je het maximale uit je eerste adviesgesprek halen? Bereid je goed voor op jouw studiobezoek met deze tips:

  1. Verzamel informatie over jouw woonruimte(s).
    Om goed geadviseerd te kunnen worden, is het van belang dat de adviseur weet wat er mogelijk is in jouw woonruimte. Neem plattegronden mee van jouw toilet, badkamer en/of keukenruimte. Heb je deze niet? Meet dan jouw ruimtes zo goed mogelijk op en maak een schets. Teken ook ramen en deuren in en geef aan waar het dak eventueel schuin loopt.
  2. Verken jouw behoefte.
    Voordat je de studio bezoekt, is het handig als je al globaal weet wat je wel- en juist niet wil. Verken alvast jouw behoefte. Denk hierbij aan praktische elementen zoals onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en bergruimte en bekijk wat je mooi vindt. Gebruik hiervoor ons moodboard of Pinterest. Neem jouw moodboard eventueel mee naar de studio.
  3. Denk alvast na over jouw budget.
    Het is waardevol als je tijdens het adviesgesprek al direct een budget kan overleggen aan jouw adviseur. Denk ook alvast na over welke elementen jij belangrijk en minder belangrijk vindt. Heb je bijvoorbeeld liever een minder exclusieve keuken met de meest uitgebreide, luxe apparaten of kies je liever voor een designkeuken met eenvoudigere apparaten? En hoe zit dat met het sanitair? Houd binnen jouw budget ook rekening met montagekosten. Op basis van de combinatie tussen mogelijkheden, behoefte en budget kan jouw adviseur een zo persoonlijk mogelijk advies geven.