pexels-alexander-suhorucov-6457478

Kopersbegeleider

Uren : 32 - 40 uur
Standplaats : Nijmegen
Werkniveau : MBO+
Instapniveau : MBO

Voor Qoqon Nijmegen zijn wij op zoek naar een kopersbegeleider! Op zoek naar een unieke uitdaging voor een jong bedrijf? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Wie zijn wij?

Qoqon keuken & badkamer studio’s is een familiebedrijf, dat al heel lang meegaat, met een nieuw jasje. Het vervullen van de woonwens van de klant staat bij ons centraal, daar werken we met elkaar hard aan. Bij Qoqon werken ongeveer 60 professionals en kijk even bij onze nieuwe website www.qoqon.nl

Qoqon bestaat uit vijf studio’s waarvan vier zijn gevestigd in Midden-Nederland en één in Poeldijk.

In onze studio’s worden keukens, sanitair, tegels en deuren verkocht, zowel aan zakelijke- als particuliere klanten. Alle studio’s worden ondersteund door onze centrale backoffice voor keukens en sanitair in Ermelo. Qoqon maakt onderdeel uit van De Stiho Groep (DSG). Bij DSG doen we er alles aan om iedereen tot zijn recht te laten komen. Bij DSG werken ongeveer 1000 professionals, zie www.dsg.eu

Wat doet de kopersbegeleider van Qoqon?

Als kopersbegeleider ben jij het eerste aanspreekpunt van kopers en daarmee het visitekaartje van ons en onze opdrachtgevers. Je begeleidt en adviseert onze kopers vanaf het moment van de woningaankoop tot en met de oplevering van het project. Je leeft je in in de wensen en behoeften van de koper met een commerciële en technische benadering. Je richt het kopersportaal in met de projectspecifieke informatie en verzorgt het traject van meer –en minderwerken.

Middels een persoonlijk gesprek inventariseer en coördineer jij de specifieke wensen van kopers en legt dit administratief vast. Naast het contact met de kopers ben je ook verantwoordelijk voor een juiste en tijdige informatieverstrekking aan de showroom en het uitvoeringsteam. Je bewaakt de deadlines van project specifieke keuzes van kopers, hierdoor heb je intensief contact met alle leveranciers en de aannemer. Je begrijpt ook de dynamiek bij aannemers.

Kortom een zeer veelzijdige en uitdagende rol!

Je week ziet er steeds weer verschillend uit. De ene dag 4 kopers gesprekken, de andere dag het uitwerken hiervan. De volgende dag de vragen uitzetten naar aannemers en onderaannemers of een bouwmiddag (kopers komen kijken) of festiviteiten op de bouw organiseren. Uiteraard beantwoord je de vragen van kopers.

Aanbod

Allereerst het fijnste team van collega’s en natuurlijk ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket wat hoort bij je ervaring. Je hebt zeker ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je hebt bij ons een uitstekende balans tussen werk en privé.

Functievereisten

Bouw jij graag mee aan de ontwikkeling van Qoqon? Solliciteer dan direct via het formulier onderaan deze pagina!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Gerard Schouten via gschouten@qoqon.nl of 06 – 38691922

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.